Nieuws

Club Pellikaan Tilburg nieuwe samenwerkingspartner van het Tilburgs Sportgala

John Eijwoudt, clubmanager van Club Pellikaan Tilburg, en Edgar Verkooijen, voorzitter van Stichting Tilburgs Sportgala, hebben een intentieverklaring tot samenwerking ondertekend. Daarmee worden de historische banden die Club Pellikaan heeft met het Sportgala opnieuw aangehaald. De allereerste editie van het Tilburgs Sportgala vond namelijk 27 jaar geleden plaats bij Pellikaan Sportcentrum (de vroegere naam van Club Pellikaan).

John Eijwoudt met Edgar Verkooijen

Beide partijen zijn verheugd met deze nieuwe samenwerking en zijn ervan overtuigd dat het bundelen van krachten resulteert in een succesvolle editie van het Tilburgs Sportgala 2018. Voorzitter Edgar: “We zijn trots om samen met Club Pellikaan de komende jaren het Sportgala verder vorm te geven. Met hun expertise maken we een begin voor het beleidsplan van 2019-2024.”

Club Pellikaan Tilburg is meer dan een sportschool. Aan de Rueckertbaan in Tilburg, vind je fitness, wellness, tennis en kinderactiviteiten onder één dak. En de Club breidt uit, want vanaf januari 2019 vind je er ook de eerste 3 indoor Padelbanen van Zuid Nederland. Kijk voor meer informatie op www.clubpellikaan.nl/club-tilburg.


 

Stichting TILBURG TEN MILES STEUNT TILBURGS SPORTGALA

Wim Ogink, voorzitter van Stichting Tilburg Ten Miles en Edgar Verkooijen, voorzitter Stichting Tilburgs Sportgala, tekenden maandag 22 oktober een overeenkomst waarmee Stichting Tilburg Ten Miles zich voor drie jaar aan het gala van de Tilburgs kampioenen huldiging verbindt.

TILBURG – 22-10-2018. Wim Ogink, voorzitter van Stichting Tilburg Ten Miles en Edgar Verkooijen voorzitter Tilburgs Sportgala.

Wim Ogink: Na de overname van de Tilburg Ten Miles door Golazo Athletics heeft de Stichting Tilburg Ten Miles haar statuten aangepast met als doel om sportbeoefening in Tilburg te stimuleren en ondersteunen. Natuurlijk via de Tilburg Ten Miles en de Puurloop op de abdij Koningshoeven, maar ook in bredere zin. In de verbintenis met het Sportgala zien we een goede mogelijkheid om hier invulling aan te geven.

Sportgala’s nieuwe voorzitter Edgar Verkooijen toonde zich zeer verheugd met de driejarige ondersteuning van Stichting Tilburg Ten Miles. ”Ik mag dit cadeautje aannemen maar het is de verdienste van oud voorzitter Harry Nefs. Harry Nefs heeft zich 26 jaar zich met hart en ziel ingezet om zijn paradepaardje het Sportgala naar het podium te tillen waar het nu staat. Een evenement waar de kampioenen uit Tilburg, Berkel-Enschot en Udenhout op een verdiende manier in het zonnetje worden gezet. Samen met het bestuur heeft Harry het Sportgala een definitieve plek gegeven binnen de Tilburgse sportwereld. Voor ons is het van groot belang dat we met steun van en samenwerking met sponsoren de continuïteit van het jaarlijkse Sportgala kunnen garanderen”.